بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery
بیماری خود ایمنی و درمان No Further a Mystery
Blog Article
گرسنگی شدید، لرزش بدن و ریزش عرق، دلشوره و تپش قلب، فقدان تمرکز و خواب آلودگی، مورمور شدن اطراف دهان، پوست مرطوب و رنگ پریده، سردرد، گود رفتگی دور چشمها و سست شدن زانوها.
مایعات به صورت خوراکی یا از طریق وریدی (داخل وریدی) به شما داده می شود تا مایعات بدن جایگزین شوند.
اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری های خودایمنی باشم چگونه می توانم از خود در برابر بیماری محافظت کنم؟
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
سیستم ایمنی بدن در تمام سنین قابلیت حفاظت از بدن را دارد اما هر چه سن افزایش مییابد بر قدرت این سیستم افزوده میشود. در بزرگسالان به دلیل مواجه با پاتوژنهای مختلف و متعدد، این سیستم بهتر میتواند در مقابل عوامل خارجی روش دفاعی صحیح را اتخاذ کند. به همین دلیل است که بزرگسالان نسبت به کودکان کمتر دچار بیماری میشوند.
این داروها بسته به سرعت عملکرد انسولین و مدت زمان ماندگاری اثرات آن در بدن متفاوت هستند. هدف انسولین، تقلید نحوه تولید انسولین بدن در طول روز در رابطه با انرژی دریافتی است تا بتواند علائم دیابت را کاهش دهد.
پیشنهاد تغییر در رژیم غذایی، مانند افزایش مصرف نمک یا مایعات
اگر علائمی نظیر کمبود انرژی، خستگی مفرط یا سرگیجه دارید، همه این علائم ممکن است نشاندهنده پایین بودن فشار خون شما باشند.
داروهای انسولین با سرعتهای مختلفی کار میکنند. بههمین دلیل پزشک شما بسته به نیاز شما به انسولین و میزان قند خون شما، نوع و مقدار انسولین را تجویز میکند. محل هر تزریق نیز مهم است. زیرا نقاط مختلف بدن، انسولین را با سرعتهای متفاوت جذب میکنند.
برخی عوامل وجود دارند که به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با پاتوژنها کمک میکنند یکی از مهمترین آنها آنتیبیوتیکها هستند. آنتیبیوتیکها میتوانند برای کمک به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با عفونتها توسط باکتریها استفاده شوند.
همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابلتوجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.
سیاست انتشار مطالب سیاست انتشار مقالات پزشکی در دکترتو
دیابت: انواع، علائم، عوارض، درمان قطعی بیماری دیابت با طب سنتی / دیابت عصبی
نظر خود درمان بیماری خود ایمنی پوستی را بنویسید: تهران، خیابان وزرا (خالد اسلامبولی)، نبش هتل بیمارستان گاندی، شماره ۱۳۲، واحد ۶